KerbEX Rot Insect

Nieuw!

KerbEX Rot Insect repellent

€ 34,50
Nieuw!

KerbEX Rot Insect repellent

€ 34,50

KerbEX Rot

KerbEX Rot is een afweermiddel tegen dazen en huisvliegen bij paarden, dat tot stand is gekomen na jarenlang onderzoek en in samenwerking met paardenhouders. Kenmerkend van KerbEX Rot is de sterke en langdurig afstotende werking en een optimale huidvriendelijkheid. Naast de werkzame stof icaridine en knoflook, bevat het product natuurlijke oliën van tea tree, anjer, citroen en eucalyptus. Deze speciale combinatie met natuurlijke etherische oliën zorgt voor een sterk verminderde overlast van dazen en huisvliegen. Bij regelmatige toepassing wordt de werking versterkt. U zult versteld staan van de excellente werking!

100% dopingvrij. 

Werkzame stof
Icaridine         12,5%

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden. KerbEX Rot kan door middel van een losse sprayer (kan apart worden meebesteld), met een spons, of met een doek worden aangebracht. Voor behandeling van het hoofd, moet KerbEX Rot met een lap of doek worden ingewreven. Contact met de ogen van het paard vermijden.

Alleen voor uitwendig gebruik. Breng dit middel niet aan op open wonden of op slijmvliezen.

Dosering
36 g/m2 (26 keer spuiten per m2).

Beschermingsduur
8 uur. Het product maximaal 1 keer per dag royaal aanbrengen op het paard. 
Aanbevolen wordt om het product gedurende de eerste week eenmaal daags aan te brengen. Gedurende de tweede week kan het paard om de dag worden ingesprayd, en vanaf de derde week elke derde dag.

Inhoud
1 liter

Toelatingsnummer
Nederland: 16342 N

België: BE-REG-01336

 

Exclusief sprayer.
Deze is apart mee te bestellen.

 

 

Gevareninformatie
Klik hier om de gevareninformatie te bekijken

Losse sprayer voor toepassing van uw dazenproduct. 

KerbEX Rot Insect repellent