Zijn de darmen van jou paard in balans?

De darmen van een dier zijn het hart van de gezondheid.

Gezondheidsproblemen komen 80% voort vanuit de darmen.

Gezondheidsklachten

Heeft een dier gezondheidsklachten, dan komt dat dus hoogstwaarschijnlijk voort uit de darmen. Met gezonde darmen liggen vitaliteit en een goede gezondheid om de hoek! De spijsvertering van je paard is letterlijk het héle traject in het paardenlichaam rondom het “verteren van voer”. Alles tussen eten en ontlasting. De route die een hap voer in een paardenlichaam aflegt is van mond tot stront. Het spijsverteringskanaal staat altijd in contact met de buitenwereld. Alles wat een paard eet komt immers van buiten. Het maakt veel uit wat je paard eet.

Equi Total Balance

Equi total Balance geeft net dat stukje extra waardoor de darmen beter in balans blijven en zorgt voor een optimale darm- en maagactiviteit bij alle paarden. Met Equi Total Balance krijg je snel een energieker en vrolijker paard.

Wetenschap

In de wetenschappelijke literatuur wordt een aantal positieve effecten toegeschreven aan o.a. Humuszuren. Betere darmbescherming, darmgezondheid, het binden van mycotoxines en het verminderen van stress. Door dagelijks Equi Totaal in Balans te verstrekken zie je verbetering in de ontwikkeling van de structuur en de gezondheid van de darmen. Er worden meer voedingsstoffen vanuit de voeding opgenomen waardoor het magnesiumgehalte in het bloed verbetert. Rode bloedcellen kunnen meer zuurstof vervoeren onder invloed van humus. Dit heeft o.a. een positieve invloed op de geneestijd van verwondingen, zoals peesblessures.

Samenstelling

Kruiden: lignine, bitumina, proteïne, pectine, humuszuren, fulvinezuur door het Moor (een waterbron waarin 30.000 jaren bloemen, bloesems, geneeskrachtige kruiden, grassen en planten door de bodem zijn opgenomen). Tevens bevat Equi Total Balans van nature mineralen en sporenelementen.

Voederadvies

1x daags 75 ml

Equi Total Balance

€ 23,49

Equi Total Balance

€ 23,49

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor uw paard!
Het paard zal snel vitaler en vrolijker zijn.

Voedermiddel voor paarden
Bevat humuszuren en belangrijke mineralen voor de ondersteuning van de weerstand en de algehele maag-darmgezondheid. Ondersteunt de groei en optimale ontwikkeling van veulens en zorgt voor de opbouw en het in stand houden van de conditie bij oudere paarden.

  • Equi Total Balance is een 100% natuurlijk en plantaardig 'Moor product' uit Oostenrijk. Moor wordt gewonnen uit een waterbron waarin eeuwenlang verzilting van geneeskrachtige kruiden, gassen, planten, bloemen en bloesems heeft plaatsgevonden. Deze afzetting van voedingsstoffen, afkomstig van een diversiteit aan plantenmateriaal, is op de bodem verteerd tot humus bestaande uit: o.a. humuszuur, fulvinezuur, lignine, bitumina en pectine.

  • Equi Total Balance bevat naast de goede eigenschappen van humus- en fulvinezuur een complex aan natuurlijke mineralen en sporenelementen.

  • Equi Total Balance zorgt voor optimale opname van goede voedingsstoffen. De maag en darmen komen in balans en het immuunsysteem wordt gestimuleerd. 

  • Equi Total Balance ondersteunt de optimale werking van de maag en darmen en brengt het paard totaal in balans.

Voederadvies 
75 ml per dag.
1 eetlepel = 15 ml.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.